Gå direkt till innehåll
I butikerna jobbar eldsjälar berättar Paulina Stenqvist, Key Account Manager på Procurator.
I butikerna jobbar eldsjälar berättar Paulina Stenqvist, Key Account Manager på Procurator.

Blogginlägg -

Berättelse inifrån - butikerna är hjärtat

Varje vardag öppnar de upp våra butiker. Våra butiksmedarbetare går till jobbet varje dag och löser alla typer av behov i allas vardag. Oavsett om trycket har ökat under året på våra butiker med tanke på de skyddsprodukter och hygienartiklar vi erbjuder är butikerna igång som vanligt. Butikerna är hjärtat i vår verksamhet och medarbetarna är eldsjälar. 

Beskrivningen kommer från en av våra medarbetare - Paulina Stenqvist. I vanliga fall är hon en av våra Key Account Managers men hon har tillfälligt beslutat sig för att hoppa in extra i en av våra Procuratorbutiker i Bromma.* 

"Sedan tre veckor tillbaka stöttar jag mina kollegor i Brommabutiken på grund av manfall. 

Jag har innan mina veckor fysiskt på plats - heltid i en butik, förstått att Procurators och Supplies Directs butiker är viktiga. Men nu, med facit i hand och blicken i backspegeln, är min insikt något helt annat.

Butikerna är hjärtat. Det är här det händer. Kunder med kris som söker hjälp i realtid. Allt från kaffefläckar i heltäckningsmattan som måste bort till skyddsutrustning åt en expedition som ska spela in en dokumentär i hårt corona-drabbade länder och måste ha halva hyllan med filter till Sundströms andningsmasker. Fötter som behöver speciella skor och privatpersoner som tillhör riskgrupp och behöver hjälp med PPE (personlig skyddsutrustning) och vill veta allt om munskydd, halvmasker, visir och handskar.

Vidden av behoven är omfattande och butikens medarbetare är alla eldsjälar. 

I dessa tider är våra butiker viktiga. Livsviktiga!

Om vi inte varit mitt i en coronapandemi hade jag bett alla som kan att svänga förbi och hälsa på oss. Men nu när världen ser ut som den gör går inte det.

Men för er som behöver komma till Procurator i Bromma vill jag låta meddela att vi gör allt vi kan för att coronasäkra vår butik. Hos oss kan ni handla så tryggt det går i denna pandemi.

Ta hand om varandra!"

//Paulina Stenqvist, Key Account Manager Facility på Procurator

Fotnot:

*I Procurators verksamhet ingår 15 Procuratorbutiker och sex städbutiker under namnet Supplies Direct. Butiken i Bromma är en hybridbutik med huvudfokus på hygien och städ men rymmer även personlig skyddsutrustning och arbetskläder. Alla butikerna är öppna som vanligt och jobbar hårt för att vara trygga för besök. De erbjuder också beställ och hämtservice av butiksvaror: Hitta din butik

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com