Gå direkt till innehåll
Om bara Askungen hade aktiverat dammvippan

Blogginlägg -

Om bara Askungen hade aktiverat dammvippan

Har du sett den tecknade filmklassikern om Askungen vet du att hon städar mycket och får ont om tid över för annat. Vi önskar att vi hade kunnat hjälpa henne. Då hade hon frigjort tid hon lägger på jobbet till roligare saker.

För att damma finns det både städdukar, städmoppar och dammvippor. Vilket du väljer hänger samman med vad du ska städa av och vad du känner är bekvämt för dig. 

DAMMVIPPAN SKA AKTIVERAS

Ska du städa av svåråtkomliga utrymmen eller damma av stora ytor i bordshöjd är en interiörmopp tillsammans med ett böjbart skaft en fördel. En städduk av microfiber är smidigt för mindre utrymmen och detaljer.

Men många gillar dammvippor och tycker de är bekväma att damma med. Fast det många inte vet är att en dammvippa behöver aktiveras innan användning. 

Ska en dammvippa dra till sig damm på bästa sätt ska den nämligen vara laddad med statisk elektricitet. Det fixar du innan du börjar damma genom att rotera dammvippans skaft mellan händerna en kort stund. På så vis blir den aktiv och jobbar bättre åt dig. 

Med rätt kunskap blir städningen alltid mer effektiv. Skaffa dig mer kunskap från oss: Städtips interiör

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com