Gå direkt till innehåll
Om bara Askungen hade aktiverat dammvippan

Blogginlägg -

Om bara Askungen hade aktiverat dammvippan

Har du sett den tecknade filmklassikern om Askungen vet du att hon städar mycket och får ont om tid över för annat. Vi önskar att vi hade kunnat hjälpa henne. Då hade hon frigjort tid hon lägger på jobbet till roligare saker.

För att damma finns det både städdukar, städmoppar och dammvippor. Vilket du väljer hänger samman med vad du ska städa av och vad du känner är bekvämt för dig. 

DAMMVIPPAN SKA AKTIVERAS

Ska du städa av svåråtkomliga utrymmen eller damma av stora ytor i bordshöjd är en interiörmopp tillsammans med ett böjbart skaft en fördel. En städduk av microfiber är smidigt för mindre utrymmen och detaljer.

Men många gillar dammvippor och tycker de är bekväma att damma med. Fast det många inte vet är att en dammvippa behöver aktiveras innan användning. 

Ska en dammvippa dra till sig damm på bästa sätt ska den nämligen vara laddad med statisk elektricitet. Det fixar du innan du börjar damma genom att rotera dammvippans skaft mellan händerna en kort stund. På så vis blir den aktiv och jobbar bättre åt dig. 

Med rätt kunskap blir städningen alltid mer effektiv. Skaffa dig mer kunskap från oss: Städtips interiör

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.