Gå direkt till innehåll
Lär dig om succén CleanPilot! Gratis seminarium om det digitala städverktyget

Blogginlägg -

Lär dig om succén CleanPilot! Gratis seminarium om det digitala städverktyget

Fler och fler upptäcker hur CleanPilot förenklar och effektiviserar arbetet inom städbranschen. Verktyget utvecklas kontinuerligt och ytterligare tillägg släpps nu i verktyget - Plan samt Connect. Vi bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium om verktyget.

CleanPilot är utvecklat av norska Datec som har skapat ett skräddarsytt verktyg för att förenkla planering, dokumentation och kommunikation mellan lokalvårdare, städleverantör och slutkund. Succén har skapat stort intresse i Sverige då städbranschen med hjälp av verktyget kan komma ikapp den digitalisering som sker i flertalet branscher. 

Procurator var först ut med att lansera CleanPilot i Sverige. Claes Sunebring, Business Area Manager Facility Solutions på Procurator, har varit med sedan introduktionen:

- Jag insåg snabbt att CleanPilot skulle ge ett lyft för städbranschen i Sverige. Intresset har varit stort från början och användarantalet växer hela tiden. Därför är det extra kul att det är tack vare dessa användarna som verktyget utvecklas med nya funktioner.

De senaste i raden av tillägg är Plan och Connect som förbättrar leveransen ytterligare gentemot slutkund. Plan är ett smart verktyg för planering, kalkylering och hantering av förändringar. Connect är en superenkel plug'n play-sensor som registrerar aktivitet och genererar beställningar automatiskt.

Gratis seminarium om CleanPilot och dess nyheter

Ta chansen att lära dig mer om verktyget och dess möjligheter. Anmäl dig till något av våra kostnadsfria seminarium - "Den digitala lokalvårdaren" i Linköping eller Stockholm/Årsta. 

Datecs VD Jørgen Sannesmoen berättar om CleanPilot och Procurators experter på CleanPilot finns på plats - konsulterna Pia och Helen.

Tillfälle 1: Linköping

När? 23 oktober 2019, kl 10:00-13:00

Var? Procuratorbutiken, Gillbergagatan 22, Linköping

Vi bjuder på fika och lunch. Ladda ned inbjudan.

Anmälan: skicka företagsnamn, för- och efternamn, telefonnummer samt eventuella matallergier till cleanpilot@procurator.com Max tre deltagare per företag. Sista anmälningsdag är 18 oktober.

Tillfälle 2: Stockholm/Årsta

När? 6 november 2019, kl 13:00-16:00

Var? Supplies Direct City, Partihandlarvägen 27, Årsta (ingång genom butiken)

Vi bjuder på fika. Ladda ned inbjudan.

Anmälan: skicka företagsnamn, för- och efternamn, telefonnummer samt eventuella matallergier till cleanpilot@procurator.com Max tre deltagare per företag. Sista anmälningsdag är 30 oktober. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com