Gå direkt till innehåll
Bordtennis engagerar på kontoret i Malmö.
Bordtennis engagerar på kontoret i Malmö.

Blogginlägg -

Jobblunchen - en lätt match!

Det finns ingen anledning att ta en stilla lunch på jobbet. Åtminstone inte om du jobbar hos oss på Procurator. 

På kontoret i Malmö vid lunchtid serveras inte bara mat utan även spänning och dramatik. Det är tack vare turneringar i bordtennis. Tävlingsinstinkten mellan de som ska spela engagerar ofta före match och när den väl är igång höjer den temperaturen och lockar publik. Kollegor har till och med setts lämna lunchtallriken för att ryktet har gått om att matchen är extra spännande. 

Stekpanna krävs

Reglerna för bordtennisen är också en anledning till intresset. Vad sägs om regeln där somliga måste spela med exempelvis en stekpanna? Det är i alla fall vad som gäller om du är en spelare "...som är, eller har varit, licensierad bordtennisspelare.". Det finns även en regel om att spelar du iförd pannband så får du två extrapoäng.

För att krydda tävlingsinstinkten ytterligare finns det en vandringspokal med ingraveringen "Procurator lunchmästare". Vinnaren får äran att briljera med pokalen och skryträttigheten vid sin arbetsplats tills nästa dags vinnare koras. Ryktet säger också att pokalen alltid ska ha något gott under locket åt vinnaren. 

Är du nyfiken på vad som finns under locket och har vägarna förbi  vårt Malmö-kontor vid lunchtid så kom in och hälsa på!

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.