Gå direkt till innehåll
Hur dansar man floss med Worksafe? Vilka handskar passar med livsmedel? Vad behövs vid saneringsarbeten?

Blogginlägg -

Hur dansar man floss med Worksafe? Vilka handskar passar med livsmedel? Vad behövs vid saneringsarbeten?

Tre högst olika frågor men lika intressanta allihop. Vi besvarar frågor för en smartare arbetsdag för alla på många sätt. Men vi berättar också gärna vem vi är.

Det finns en hel del svar att hitta på vår webb, i vår blogg och i våra sociala medier. Till exempel hittar du sådant på Instagram för ett av våra varumärken - @worksafe_workwear_ppe

Där får du massor av smarta råd och tips. Till exempel att det inte är vilka engångshandskar som helst som passar för livsmedel. Framförallt när det gäller feta livsmedel. Du får även tips på smarta plagg för din arbetsdag och senaste nytt i Worksafe sortimentet.

Det bästa är att du får en titt bakom kulisserna hos oss. Till exempel kan du se när vi funderade på hur Worksafe arbetshandskar kan förstärka den högaktuella dansrörelsen floss. Häng med ett klick bort vårt så ser du vad vi menar (spana gärna in hashtagen #behindthescenesofworksafe) @worksafe_workwear_ppe

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.