Gå direkt till innehåll
Handtvättskolor för barn - gratis material för lekfull inlärning!

Blogginlägg -

Handtvättskolor för barn - gratis material för lekfull inlärning!

Hur får man barn i förskola och skola att lära sig tvätta händerna rätt? Genom lekfullt lärande! Vi tipsar om utbildningsmaterial och app från Tork för att lära barn tvätta händerna rena från virus och bakterier. 

Det ska vara lätt och lekfullt att lära sig tvätta händerna i tidig ålder. Allt för att minimera risken för smittspridning från virus och bakterier.

Det har Tork tagit fasta på med sitt kostnadsfria utbildningsmaterial för barn i förskola och skola. Materialet handlar om att dels förstå varför vi ska tvätta händerna, dels hur det ska göras. 

För förskolenivå har Tork satt samman Ellas handtvättskola med allt från sagor och spel, klistermärken och diplom för rätt utförd handtvätt till en app. 

För de lite äldre barnen (6-10 år) finns Max handtvättskola med elevhäfte, övningar, experiment, diplom, affischer och lärarmanual. 

Ladda ned eller beställ materialet gratis

Ellas handtvättskola - för förskolebarn upp till 6 år.

Max handtvättskola - för ålder 6-10 år.

Vi önskar er en lärorik och lekfull tid med materialet!

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com