Gå direkt till innehåll
Gratis affisch - Tvätta händerna rätt!

Blogginlägg -

Gratis affisch - Tvätta händerna rätt!

Har du koll på hur du ska tvätta händerna? Vet du hur du ska sprida ut handdesinfektionen på händerna? Har din omgivning koll? Lär dig och din omgivning med vår affisch!

Med vår gratis affisch med instruktioner för hur du tvättar och desinficerar händerna blir det lätt att göra rätt.

Sätt upp affischen i era hygienutrymmen eller där många samlas som i cafeterian eller matsalen på jobbet eller i skolan.

Här hämtar du gratis affisch:

För mer information om handhygien, hur du sanerar och desinficerar ytor - besök vår kunskapsbank: Smitta och sanering

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com