Gå direkt till innehåll
Gratis övningar, experiment och app om handhygien för förskola och skola

Blogginlägg -

Gratis övningar, experiment och app om handhygien för förskola och skola

Vi har alla hört att vi ska vara noga med att tvätta händerna ofta och grundligt. Så hur förnyar man och väcker intresset för det budskapet när förskola och skola kommer igång igen? Genom experiment, intresseväckande övningar och digitala verktyg!

För att underlätta för förskolelärare och lärare (men även föräldrar för den delen) finns det gratis pedagogiskt material skapat av Tork. Materialet är fritt att ladda ned och somligt går att beställa. 

Ta en titt och förena nytta med nöje!

Ålder 2-6 år - Ellas handtvättskola

Ålder 6-10 år - Max handtvättskola

  • Fakta, övningar, experiment, problemlösning och praktiska knep kring handhygien: Ladda ner Max Handtvättskola

    Materialet innehåller lärohäften,övningar, affischer, diplom och lärarmanual för lektionsplanering. Övningarna är av varierande svårighetsgrad för att passa olika åldersgrupper.

Varmt välkommen att även besöka vårt sortiment av produkter för en god handhygien: tvål, handdesinfektion och torkpapper

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com