Gå direkt till innehåll
Personalen i Procuratorbutikerna Örebro och Örnsköldsvik bjuder på råd och sig själva.
Personalen i Procuratorbutikerna Örebro och Örnsköldsvik bjuder på råd och sig själva.

Blogginlägg -

Gör digitala besök i några Procuratorbutiker

Skönsång, skidbackar inomhus, produkttester och praktiska råd om hur du tar på en fallskyddsele. Det är några exempel på vad du får om du besöker några av våra butiker digitalt.

Procurators butiker finns på flera orter från Luleå i norr till Malmö i söder. De har allt från arbetskläder, arbetshandskar och personlig skyddsutrustning till städprodukter, hygienartiklar och förpackningslösningar. Det går även att få tryck på arbetskläder samt service och kontroll av fallskyddsutrustning.

Förutom att besöka Procurators butiker fysiskt kan du även göra digitala besök i några av dem. Procurator Örebro och Örnsköldsvik finns nämligen på Instagram och Facebook. Där delar personalen med sig av smarta tips för arbetsdagen och ibland på sig själva med olika former av underhållning.

För inte så längesedan lade exempelvis Procurator Örebro upp en fin sång om toalettpapper. Hos Procurator Örnsköldsvik kan man följa Hans som genomför olika tester. Till exempel när han testar fotokromatiska skyddsglasögon som skiftar från ljusa till grå i UV-ljus - Hans testar Worksafe Photochromatic Lynx Pro.

Besök Procuratorbutikerna digitalt här:

Procurator Örebro på Instagram

Procurator Örnsköldsvik på Instagram

Procurator Örebro på Facebook

Procurator Örnsköldsvik på Facebook

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com