Gå direkt till innehåll
Procurator i Västerås ligger på Omformargatan 2.
Procurator i Västerås ligger på Omformargatan 2.

Pressmeddelande -

Vi öppnar ytterligare en butik - Procurator i Västerås

Procurator stärker ännu en gång sin lokala närvaro. Den här gången i Västerås och butiken fokuserar extra på personlig skyddsutrustning och arbetskläder. 

Våra Procuratorbutiker finns på flera orter i landet - från Malmö i söder till Luleå i norr. Med vår expansion på butikssidan vill vi öka tillgängligheten i landet till den service och det breda sortiment som vi är kända för. 

Nu har turen kommit till Västerås där den nya Procuratorbutiken ligger på Tunbytorp, Omformargatan 2. Butiken öppnar den 15 april.

- Västerås är ett mer eller mindre obearbetat område för Procurator men vi är övertygade om att vi når ut lika brett där som vi gör med våra andra butiker i landet, säger Anders Lindgren, Sales Manager Stores, Procurator.

I butiken välkomnas kunderna av för orten kända ansikten med lång branscherfarenhet. Lars Sähl är anställd som butikschef och har under många år arbetat med arbetskläder, arbetsskor och arbetsskydd i Västerås. Kollegan Robert Eriksson är utesäljare med många års erfarenhet inom branschen. En tredje kollega är Anna Friborg som är butikssäljare. 

- Öppningen av en Procuratorbutik i Västerås är väldigt positivt för alla företag i Västeråsområdet. Vi vet att behovet av såväl våra produkter som service är stort. Nu är vi redo att träffa kunderna, säger Lasse och Robban med eftertryck.

Butiken i Västerås har samma breda utbud som övriga Procuratorbutiker och med en specifik inriktning på personlig skyddsutrustning och arbetskläder. Därtill kan man erbjuda profilering på arbetskläder via tryck av exempelvis logotyper snabbt och enkelt direkt i butiken. Välkommen till vår nya butik i Västerås!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer samt Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.