Gå direkt till innehåll
Den nya butiken ligger på Dagvindsgatan 1, Karlstad
Den nya butiken ligger på Dagvindsgatan 1, Karlstad

Pressmeddelande -

Procurator stärker sin lokala närvaro - öppnar butik i Karlstad

Procurator stärker sin lokala närvaro och öppnar en ny butik i Karlstad på Örsholmens industriområde, på Dagvindsgatan 1. Butiken fokuserar extra på sortimentet av personlig skyddsutrustning och arbetskläder. Portarna slås upp den 10 december.

Procurator har butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Alla Procurators butiker syftar till att öka tillgängligheten av den service och de produkter vi är kända för såsom arbetskläder, arbetshandskar, arbetsskor och personlig skyddsutrustning samt städ- och hygienartiklar.

- I våra tillväxtplaner ingår det att stärka upp vårt lokala erbjudande i hela landet. Karlstad har länge varit ett obearbetat område för Procurator men det blir det ändring på nu med vår nya butik. Till butiken har vi dessutom rekryterat för orten kända ansikten med lång erfarenhet från branschen vilket blir en trygghet för kunderna, säger Anders Lindgren, Sales Manager Stores, Procurator.

Magnus Ankerfeldt är anställd som butikschef och har under många år arbetat med arbetskläder, arbetsskor och arbetsskydd i Karlstad. Kollegan Janne Andersson är utesäljare med många års erfarenhet inom branschen. Magnus och Janne med butikspersonal ser med stor förväntan fram emot öppningen den 10 december.

- Att vi finns i Karlstad nu är riktigt positivt för närområdet då vi vet att behovet av såväl produkter som service är stort. Vi tycker det känns riktigt kul att äntligen kunna öppna och träffa kunderna, säger Magnus.

Butiken i Karlstad har samma breda sortiment som Procuratorbutikerna i övriga landet men inriktar sig framförallt på personlig skyddsutrustning och arbetskläder där även profilering av arbetskläder kan göras direkt i butiken, snabbt och enkelt.

Välkommen till en ny butik i Karlstad med massor av kunskap och erfarenhet redan från dag ett!

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.