Kenth Linder.
Kenth Linder.

Pressmeddelande -

​Supplies Direct City förstärker

I byggandet av Supplies Direct City, Mälardalens största städgrossist, har Kenth Linder tillträtt som Key Account Manager och fältsupport.

Kenth Linder är ny Key Account Manager på Supplies Direct City i Årsta. Han kommer närmast från 12 år på ML Försäljnings AB inom PacsOn. Kenth har mycket branscherfarenhet i bagaget.

– Det är med stor glädje jag nu har blivit en i gänget på Supplies Direct. Jag uppskattar när situationen kräver min totala närvaro och när jag hittar kreativa lösningar på utmaningar, säger Kenth Linder.

– Vi på Supplies Direct City är väldigt glada över att Kenth nu valt att bli en del av vårt team. Vi värdesätter hans norrländska nerver, hans goda kundrelationer och tydliga fokus på problemlösning. Detta är en start på de förstärkningar vi gör av vårt team. Vi kommer under hösten att utveckla vår kundsupport ytterligare, säger Mårten Widborg, General Manager för Supplies Direct City. 

Till teamet har även kollegorna Heléne Petrini och Ann Malmborg redan hunnit ansluta.

För ytterligare information kontakta: 

Mårten Widborg, General Manager, Supplies Direct City, 0720-70 53 78 

Hasse Åström, Marknadschef, Supplies Direct, 0706-57 70 00

Ämnen

Taggar


Supplies Direct är en ledande städgrossist med butiker som har profilerat sig genom praktisk support ute hos kunderna. Städbutiker finns i Göteborg, Malmö, Uppsala, Bromma, Länna samt i Årsta med nya Supplies Direct City. Förutom butikerna med egen distribution har Supplies Direct ett brett utbildningsprogram, serviceverkstad och maskinuthyrning. Supplies Direct ingår i Procurator.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter