Gå direkt till innehåll
Procurator får fortsatt förtroende av Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet

Pressmeddelande -

Procurator får fortsatt förtroende av Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet

Procurator har tecknat ett förnyat avtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet. Avtalet som gäller från och med den 1 november innebär att Procurator blir ensam leverantör inom ramavtalsområdet hygien- och städprodukter under fyra år. Procurator är sedan tidigare även en av tre avtalsleverantörer inom ramavtalsområdet kontorspapper.

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet har i uppdrag att upphandla och förvalta avtal för landets alla myndigheter i syfte att skapa ekonomiskt fördelaktiga villkor för staten. Avtalet som nu tecknats med Procurator kring hygien- och städprodukter omfattar sex olika varugrupper: handskar och skydd, påsar och säckar, servering, personlig hygien, rengöringsmedel, hygien och torkpapper samt städredskap och tillbehör

– Det är mycket glädjande att som ensam vald leverantör till Statensinköpscentral få fortsatt förtroende inomområdet hygien- och städprodukter. Procurator har gedigen erfarenhet av att leverera förbrukningsvaror till såväl offentlig sektor som det privata näringslivet och vi utvecklas ständigt tillsammans med våra kunder, säger Fredrik Stenvall, Key Account Manager, offentlig sektor på Procurator.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Stenvall, Key Account Manager, offentlig sektor, Procurator Sverige AB, mobil 0725-34 36 90.

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.