Gå direkt till innehåll
Fortsatt avtal mellan Procurator och Statens inköpscentral Kammarkollegiet

Pressmeddelande -

Fortsatt avtal mellan Procurator och Statens inköpscentral Kammarkollegiet

Procurator har återigen fått förnyat förtroende som leverantör av förbrukningsvaror till Statens inköpscentral Kammarkollegiet.

I avtalet mellan parterna inryms Procurators breda sortiment av förbrukningsvaror av typen hygienprodukter, städmaterial samt städkemikalier.

- För oss känns det oerhört positivt att vi fått fortsatt förtroende och att vi kan gå vidare på den inslagna vägen med trygga relationer och kontinuerlig utveckling mellan oss och Kammarkollegiet, säger My Kniberg, Key Account Manager på Procurator.

Avtalet mellan parterna gäller från och med 1 november 2021 och initialt under två år med förlängningsoption på ytterligare två år.

Fakta

Kammarkollegiet har i uppdrag att upphandla och förvalta avtal för landets alla myndigheter i syfte att skapa ekonomiskt fördelaktiga villkor för staten.

Kontaktperson

My Kniberg, Key Account Manager, Procurator, my.kniberg@procurator.com

Ämnen

Kategorier


Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.