Följ Procurator

Skyddsglasögon för dig med smal ansiktsform - Worksafe Cheetah Small

Nyhet   •   Jan 30, 2019 11:18 CET

Martin Lindén, Category Manager PPE på Procurator visar upp Worksafe Cheetah Small.

Procurator lanserar ytterligare en storlek av Worksafe Cheetah skyddsglasögon - Small, som därmed stärker valmöjligheterna för dig som har smalare ansiktsform.

Skyddsglasögon är ett krav i arbetsmiljöer där det finns risk för skador på ögat via flygande partiklar, strålning och farliga vätskor. Sedan tidigare har vi ett brett urval modeller av Worksafe skyddsglasögon som passar för flertalet olika arbetsmiljöer. 

Worksafe Cheetah är en välkänd och populär modell i sortimentet. Med den nya storleken Small blir det lättare för fler att skydda sig.

- Skyddsglasögon ska sitta bekvämt och måste passa väl. Annars finns det risk för skador. Med tanke på att alla människor har olika ansiktsform såg vi det som självklart att ta fram ytterligare en storlek för Worksafe Cheetah. På så vis möjliggör vi ett säkrare skydd för fler, som till exempel tjejer som ofta är smalare i ansiktet, säger Martin Lindén, Category Manager PPE.

Worksafe Cheetah Small har reptålig imskyddad lins i polykarbonat och finns i färgerna grå samt klar. De går att hitta i såväl Procurators butiker som i webbutiken:www.procurator.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.