Följ Procurator

Vi bygger om!

Blogginlägg   •   Mar 03, 2016 10:28 CET

Om du besöker Procurators huvudkontor i Malmö kan du nog se att det sker en del förändringar. Vårt kontor byggs nämligen om.

Fram till ganska nyligen hyrde vi såväl kontorsyta som lageryta på totalt 14 000 kvadratmeter av Briggen. Eftersom vi är inne i expansionsfas och har växt ur vår lageryta, har vi flyttat centrallagret till Jönköping. Istället hyr vi nu kontorslokalerna plus en mindre lageryta i Malmö på totalt 3 100 kvadratmeter.

Då en ny hyresgäst ska in i huset behöver hela huset anpassas därefter:

- Vi bygger om vår befintliga kontorsyta för att göra plats för våra medarbetare att samlas på samma våningsplan istället för på tidigare två plan. Det ökar möjligheterna för tätare samarbetsmöjligheter och mer gemenskap, säger Therese Filmersson, CFO/vVD på Procurator.

Därför sitter vi numera i en annorlunda arbetsmiljö och för varje dag som går kan vi följa hur arbetet fortgår. Hela huset beräknas vara helt färdigställt i augusti. Det ser vi nyfiket fram emot!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.