Gå direkt till innehåll
Så får du bort dålig lukt och urindoft

Blogginlägg -

Så får du bort dålig lukt och urindoft

Odörer från urin på toaletter eller rester av mat i sophink eller soptunna kan vara svåra att få bort. För att bli av med dem lätt och smidigt finns det en enkel lösning.

Orsaken till att lukten av urin eller matrester är svårarbetad är oftast proteiner. Oavsett rengöringsmedel kan dessa hålla sig kvar länge. De skapar en obehaglig doft som känns av extra under den varmare tiden på året. Detta blir besvärligt för de som äger en nöjespark, badanläggning eller restaurang då det blir mycket sopor och många besökare i de offentliga toaletterna.

För att bearbeta proteiner och andra typer av bakomliggande orsaker till dålig lukt finns det en så kallad odörätare som heter Eliminate (oparfymerad eller parfymerad) från KBM Professional. Medlet fungerar som det heter - det tar fullständigt bort allt som skapar dålig lukt och gynnar goda mikroorganismer som finns naturligt. De hjälper också till att bearbeta de illaluktande ämnena. 

Eliminate är enkelt att applicera - du sprayar den i koncentrat på den aktuella ytan och låter det verka. Eliminate kan användas i alla typer av utrymmen. Ett extra plus är att de goda mikroorganismerna fortsätter jobba så effekten blir långtidsverkande.

Det finns en ytterligare variant - Eliminate Green-Bio fresh som fungerar mot organiska ämnen. Den har speciellt anpassade aktiva mikroorganismer som tar bort den dåliga lukten i utrymmen som tål vatten som t.ex. urinoarer, toaletter och soprum. Spraya den som koncentrat eller som 30% brukslösning beroende på hur smutsigt det är.

Svårare än så här är det inte att få bort odörerna. Du hittar produkterna i en Procuratorbutik och i webbutiken.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter