Gå direkt till innehåll
Så får du bort fläckar från bläck, kaffe och smutsiga fingrar på väggen

Blogginlägg -

Så får du bort fläckar från bläck, kaffe och smutsiga fingrar på väggen

Fläckar på ytor som väggar, skåpsluckor eller dörrkarmar kan ofta vara svåra att få bort. Det finns dock ett snabbt sätt att få bort fläckarna - med mirakelsvamp.

Vissa typer av fläckar kan vara svårarbetade. Inte sällan testar du kanske att få bort dem med diverse rengöringsmedel, rengöringsknep eller städredskap som skurar ytan. Ändå går inte fläckarna bort. 

Det där är sällan bra. Dels för att du kanske använder medel och metoder som ytan egentligen inte tål, dels för att du spenderar tid i onödan när det finns ett snabbare sätt att lösa problemet. Med en mirakelsvamp är problemet snabbt löst. 

Så funkar en mirakelsvamp

Mirakelsvampen är en specialsvamp som funkar som ett slags "suddgummi" på fläckar. Du behöver inga rengöringsmedel. Ibland kan du använda lite vatten men det behövs sällan. 

Du använder mirakelsvampen som den är och gnuggar med minimal ansträngning på fläcken. Viktigt att komma ihåg: prova på liten yta först - blank yta kan bli matt och matt yta kan bli blank av mirakelsvampen.

Svampen funkar på hårt sittande smuts, bläck, kritränder och fläckar från drycker som kaffe och te men även fett och kalk. En smart problemlösare och mindre besvär för dig helt enkelt.

Du hittar mirakelsvampen från exempelvis KBM Easy Clean eller Vileda ProfessionalProcurators butiker och webbshop.

 Mirakelsvamp KBM EasyClean

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.