Gå direkt till innehåll
Populär turné tillbaka i Procuratorbutikerna i Norrland!

Blogginlägg -

Populär turné tillbaka i Procuratorbutikerna i Norrland!

Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall - nu är det dags igen! Procuratorbutikerna kör en gemensam Norrlandsturné.

Avstånden mellan våra 17 Procuratorbutiker må vara långt men det hindrar inte en stark gemenskap dem emellan vilket är till fördel för kunderna.

- Alla våra butiker har en närhet till varandra oavsett geografisk placering. Den gör att de är väldigt flexibla i sitt sätt att arbeta med fokus på kundens behov, säger Anders Lindgren, Sales Manager Stores, Procurator AB.

Ett exempel på närheten och gemenskapen är att butikerna snabbt kan ordna leveranser mellan varandra om en butik saknar en specifik vara som en kund behöver. De skapar även event som gynnar flera orter, bland annat en årlig Norrlandsturné som sker i fem butiker i region norr. I år har de upp till 60% rabatt på utvalda varor, representanter från Fristads och Sievi på plats och butikerna bjuder även på lunch. 

Norrlandsturnén sker under vecka 40 där vardera butik har en utvald dag för erbjudandena. Se respektive butiks kampanjblad för mer information:

Norrlandsturné 2019

Procurator i Luleå 30 september

Procurator i Skellefteå 1 oktober

Procurator i Umeå 2 oktober

Procurator i Örnsköldsvik 3 oktober

Procurator i Sundsvall 4 oktober

Välkommen in till din lokala butik i region norr!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter