Gå direkt till innehåll
Procurator och Datec i samverkan för konferens med fokus digital utveckling för städbranschen

Pressmeddelande -

Procurator och Datec i samverkan för konferens med fokus digital utveckling för städbranschen

Tillsammans med norska samarbetspartnern Datec bjuder vi in till Datec Konferensen 2018 - en unik konferens för städbranschen i Norden. Det blir fokus på digital och teknisk utveckling för städbranschen med aktuella föreläsare, möjligheter att träffa samarbetspartners och få uppdatering om nya innovationer.

När det gäller digital utveckling för städbranschen finns det idag inget gemensamt forum i Sverige för att hålla sig uppdaterad. Datec har tidigare erfarenhet av att ordna denna typ av konferens, senast 2016 med 200 deltagare. I år satsar man på att nå ut bredare med bland annat Procurator som samarbetspartner.

- På sistone har det skett en snabb utveckling av digitala lösningar som underlättar för lokalvårdare, städleverantörer och slutkunder. Därför ser vi det som en självklarhet att samverka för en träffpunkt där vi kan diskutera och informera oss om detta, säger Claes Sunebring, försäljningschef Service, Facility Solutions på Procurator.

- Datec har ambitionen att vara den ledande aktören av digitala verktyg inom städbranschen med bland annat den digitala tjänsten CleanPilot. Ett viktigt initiativ för oss är därför att ordna en konferens som fokuserar på vad värdeskapande digitalisering kan bidra till, säger Jørgen Sannesmoen, Datec.

Datec Konferensen 2018 får kunder och branschens ledare möjlighet att under två händelserika dagar lyssna på aktuella föreläsare och träffa samarbetspartners som engagerar sig digitalt. Det finns även nätverksgrupper på plats med gemensamt intresse för digitala verktyg och möjligheter att delta i lansering av nya innovationer samt få utbyte från organisationer med praktisk erfarenhet av digitalisering.

- Vårt mål med Datec Konferensen 2018 är att det blir en gemensam arena för de som är angelägna om att utveckla sig själv, sin organisation och branschen. Vi hoppas att alla inspireras till nya möjligheter, antingen inom den egna organisationen eller tillsammans med andra, säger Jørgen Sannesmoen, Datec.

Datum: 6-7 november 2018

Plats: Moxy hotell i Oslo. 

Mer information och registrering finns på Datec Konferensen 2018

Fotnot: Procurator har som enda svenska bolag lanserat Datecs tjänst CleanPilot. Tjänsten består av en serie skräddarsydda digitala verktyg som förenklar kommunikation och dokumentation mellan lokalvårdare, städleverantör och slutkund.

Kontaktperson

Claes Sunebring, försäljningschef Service, Facility Solutions,
Procurator Sverige AB, 0705-16 79 01.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com