Gå direkt till innehåll
Rätt kunskap ger rätt förutsättningar

Nyhet -

Rätt kunskap ger rätt förutsättningar

Relevant och gedigen kunskap är en förutsättning för att du ska kunna skapa trygga arbetsförhållanden. Inte bara för andra, utan även för dig själv.

Supplies Direct erbjuder ett flertal olika utbildningar som bland annat behandlar kvalitet, metod och hållbarhet där medverkaren får lära sig om tekniker och metoder för en effektiv och hållbar städning. Utbildningarna ger även medverkaren kunskaper inom ergonomi med fokus på att värna sin egen fysiska och mentala hälsa.


Ge dina anställda rätt förutsättningar för en professionell och skonsam städning!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.