Gå direkt till innehåll
Ergonomi & ekonomi

Nyhet -

Ergonomi & ekonomi

Två ord som faktiskt går lite hand i hand. Arbete inom städ och facility innebär en hel del rörelse, vilket är bra för kroppen. Om arbetet utförs på ett ergonomiskt vis, det vill säga.

Att arbeta enligt ergonomiska metoder och med ergonomiskt utformade redskap innebär en minskad påfrestning för kroppen och att du kan undvika belastningsskador. I förlängningen medför detta en frisk personal som kan utföra sina arbetsuppgifter på ett mer effektivt sätt. Bra för ditt företag och för dina anställda, helt enkelt.

På vår hemsida kan du dels ta del av tips på hur du kan städa mer ergonomiskt, dels läsa mer om våra städutbildningar där du får lära dig allt om smart, effektiv och ergonomisk städning. Självklart hittar du även hela vårt sortiment av städredskap.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

Presskontakt VD
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Presskontakt Kommunikation & Press

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.