Gå direkt till innehåll
Supplies Direct erbjuder STÄDKÖRKORT

Pressmeddelande -

Supplies Direct erbjuder STÄDKÖRKORT

Behovet av ökad kompetens inom städbranschen är stort. STÄDKÖRKORT är en lättförståelig, pedagogisk och komplett städutbildning som ger deltagarna en gedigen grund för att kunna tillmötesgå kunders önskemål om en säker städleverans av rätt kvalitet.


STÄDKÖRKORT är en heltäckande digital utbildning för städpersonal och arbetsledning. Innehållet bygger på stor erfarenhet och kunskap om vad som behövs för att städa professionellt. Utbildningen är en digital form av SRY/PRYL men kombinationen med yrkessvenska och fackordskunskap gör utbildningen helt unik.


Digital utbildning med modern pedagogik

Supplies Direct samarbetar med Christina Holmefalk Städutbildningar samt Swedish4U i denna utbildning som är upplagd på en digital lärplattform. Upplägget ger ett flexibelt och individanpassat lärande där det är lätt att omsätta det du lär dig i verksamheten. För att förankra kunskapen hos deltagarna har varje modul en tydlig struktur med syfte och mål, självtester och uppgifter.

Deltagarna har obegränsad tillgång till utbildningen i 3 månader genom en webblänk. Under resans gång kan vi följa upp hur deltagarna jobbar med kursen och ge all nödvändig support.

STÄDKÖRKORT finns i 2 versioner:

Lokalvård - 4 filmer och 3 poddar: Fokus på hög städkvalitet och hållbarhet, både gällande miljön och lokalvårdarens fysiska och mentala hälsa. Innehållet motsvarar kravspecifikationen enligt SRY och PRYL.

Hemstädning - 3 filmer och 3 poddar: Fokus på att kunna leverera hög kvalitet hos privata kunder, både med tanke på miljö och hållbarhet, städarens hälsa och god service. Innehåller det som alla bör känna till vid hemstädning.

Båda utbildningarna kombineras med övningar i yrkessvenska. Kursen läses i egen takt under de 3 månaderna.


Kontakta oss gärna för mer info:

Supplies Direct kunskap@suppliesdirect.se

Christina Holmefalk Städutbildningar AB info@holmefalkstadutbildning.se 076-0214 112

Swedish 4U, lotta.simonsson@swedish4u.se , 073-3784403

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Supplies Direct är en totalleverantör av förbrukningsmateriel, städmaskiner, städrobotar, arbetskläder och kunskap till städbranschen. Supplies Direct är ett helägt dotterbolag till Procurator i OptiGroup-koncernen. Förutom städbutiker, med egen distribution, har företaget ett brett utbildningsprogram, serviceverkstäder och maskinuthyrning. Städbutikerna finns i Göteborg, Malmö, Uppsala, Länna och Årsta.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.