Gå direkt till innehåll
Procurator väljer en grön december - ett träd för varje ny kund!

Nyhet -

Procurator väljer en grön december - ett träd för varje ny kund!

Vi tar ansvar för att minska vår miljöpåverkan och arbetar aktivt för mer hållbarhet i flera led - i allt från materialval, tillverkning och transport till vår egen konsumtion. Därför vill vi också medverka till en grönare värld och gör det genom att ha en grön månad.

I vårt arbete som grossist arbetar vi handfast med mål och handlingsplaner för en hållbar verksamhet och hållbara val i vårt sortiment. Vi ser kontinuerligt över hur vi tillsammans med våra kunder kan minska påverkan på miljön. 

Under december tar vi även ett initiativ med helt nya kunder - en grön december. För varje ny kunds registrering hos oss via vår webb www.procurator.com eller via vår kundservice skänker vi pengar till nyplantering av ett träd.

Tillsammans kan vi göra mycket!

Ta gärna reda på mer om vårt arbete kring Miljö och ansvar

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Magnus Björnström

VD

Jonas Larsson

Quality & Environmental Manager

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com