Gå direkt till innehåll
Procurator väljer en grön december - ett träd för varje ny kund!

Nyhet -

Procurator väljer en grön december - ett träd för varje ny kund!

Vi tar ansvar för att minska vår miljöpåverkan och arbetar aktivt för mer hållbarhet i flera led - i allt från materialval, tillverkning och transport till vår egen konsumtion. Därför vill vi också medverka till en grönare värld och gör det genom att ha en grön månad.

I vårt arbete som grossist arbetar vi handfast med mål och handlingsplaner för en hållbar verksamhet och hållbara val i vårt sortiment. Vi ser kontinuerligt över hur vi tillsammans med våra kunder kan minska påverkan på miljön. 

Under december tar vi även ett initiativ med helt nya kunder - en grön december. För varje ny kunds registrering hos oss via vår webb www.procurator.com eller via vår kundservice skänker vi pengar till nyplantering av ett träd.

Tillsammans kan vi göra mycket!

Ta gärna reda på mer om vårt arbete kring Miljö och ansvar

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

VD
Jonas Larsson

Jonas Larsson

Quality & Environmental Manager

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.