Gå direkt till innehåll
Känner du dig säker?

Nyhet -

Känner du dig säker?

Ja, det kanske du gör. Men att känna sig säker och att faktiskt vara säker är två helt olika saker.

En förutsättning för att säkerhet ska kunna garanteras på arbetsplatsen är att skyddslösningen är godkänd och fullt fungerande, därför ska de besiktigas. Visste du att fallskydd, andningsskydd, SCBA och masker ska besiktigas minst en gång om året, och gasmätare två gånger om året?

Våra specialister på Technical Advanced Protection (TAP) erbjuder rådgivning och support för att säkerställa att du hittar ett skydd som passar för din verksamhet. Vi tror på ett långsiktigt samarbete och finns därför sedan med dig under resas gång där vi hjälper dig med installation, service och självklart besiktning. Genom våra utbildningar kan du dessutom säkerställa att rätt kunskap finns på arbetsplatsen. Vi kompromissar aldrig med säkerhet!


Vi ser till att du kan känna dig säker, och att du alltid kan lita på den känslan!


Våra produkter, tjänster och kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.