Gå direkt till innehåll
Exklusiv live visning - ECOBOT städrobotar!

Nyhet -

Exklusiv live visning - ECOBOT städrobotar!

Nu finns det äntligen chans att se den nya generationens autonoma städmaskiner. Supplies Direct och Procurator bjuder in till exklusiva visningar på ECOBOT Robot Roadshow 2021.

Nyligen lanserade vi ECOBOT - vårt breda utbud av pålitliga och helt autonoma städmaskiner som är unika på marknaden. Det handlar om en serie högteknologiska kombiskur- och sopsugmaskiner utvecklade av Gaussian Robotics, som gör lokalvården enklare, smartare och säkrare.

ECOBOT städmaskiner kan på egen hand ladda batteriet och tömma, renspola och fylla tanken och till och med ta hissen själva! Driftsystemet kan skapa egna kartor och planera optimal städrutt automatiskt vilket gör att lokalvårdare får mer tid över för att fokusera på andra viktiga städuppgifter. 

Nu finns det en möjlighet att se ECOBOT live på ett antal visningar runtom i Sverige:

  • GÖTEBORG: 28 samt 29 oktober. Plats: Procurator i Mölndal, Flöjelbergsgatan 1c.
  • MALMÖ: 8 samt 9 november. Plats: Malmö Arena
  • STOCKHOLM: 16 samt 17 november. Plats: Scandic Victoria Tower Kista*
  • SUNDSVALL: 23 samt 24 november. Plats: Axvägen 2
  • JÖNKÖPING: 2 samt 3 december. Plats: Husqvarna Garden (f d Kinnarps Arena)

* 1,5 tim - övriga platser 2 tim.

OBS! Endast bokade deltagare. Begränsat antal platser. Vi återkommer med bekräftelse vid anmälan.

ANMÄL DIG OCH FÅ MER INFO DIREKT >>

Besök ECOBOT på våra hemsidor: Supplies Direct samt Procurator eller ladda ned vår broschyr >>

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Magnus Björnström

VD

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com