Gå direkt till innehåll
Vi firar att vi har öppnat i Karlstad!

Vi firar att vi har öppnat i Karlstad!

Tid 21 Januari 2019 07:00 – 8 Februari 2019 16:00

Plats Öppningskampanj på Dagvindsgatan 1 i Karlstad.

I slutet av förra året slog vi upp portarna till en ny butik i Karlstad. Nu är det dags att fira öppningen! 

Med start måndag 21 januari till 8 februari bjuder vi på fina erbjudanden inom arbetskläder, arbetshandskar, skor samt städ- och hygienartiklar. Bläddra bland våra erbjudanden redan nu: Öppningskampanj i Karlstad

Kom in från 07:00 så bjuder vi på en fika medan du handlar. Du hittar Procurator i Karlstad i samma hus som AD Bildelar, bredvid Ramirent på Örsholmens industriområde. Ses!

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.