Gå direkt till innehåll
Stor vårkampanj i Procurators butiker och webbutik

Stor vårkampanj i Procurators butiker och webbutik

Tid 29 April 2019 – 26 Maj 2019

Plats Du hittar kampanjen i Procurators webbutik samt i Procuratorbutikerna i Borlänge, Gävle, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Landskrona, Linköping, Luleå, Malmö, Sandviken, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Örebro och Örnsköldsvik.

Det är dags för vår stora vårkampanj på allt från shorts, sweatshirts, arbetsskor och arbetshandskar till fönsterputs, tvättmedel och toalettpapper.

Se kampanjen på Procurators webb eller besök någon av våra butiker. Bläddra i kampanjutskicket: Ladda ned pdf

Kampanjen varar 29 april till och med 26 maj 2019. Välkommen att släppa in våren med oss!

(Kampanjen gäller ej i Bromma och Västerås)

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.