Gå direkt till innehåll
Kostnadsfritt seminarium om CleanPilot - det digitala städverktyget

Kostnadsfritt seminarium om CleanPilot - det digitala städverktyget

Tid 6 November 2019 13:00 – 16:00

Plats Supplies Direct City, Partihandlarvägen 27, Årsta (ingång genom butiken)

Kom och lyssna på 'Den digitala lokalvårdaren' - ett kostnadsfritt seminarium om fördelarna med det digitala städverktyget CleanPilot.

CleanPilot förenklar kommunikation och dokumentation mellan lokalvårdare, städleverantör och slutkund. Verktyget vidareutvecklas kontinuerligt i samarbete med användarna. Nu lanseras två nya verktyg:

  • Plan - ett smart verktyg för planering, kalkylering och hantering av förändringar.
  • Connect - en enkel plug'n play-sensor som registrerar aktivitet och genererar beställningar automatiskt.

Anmäl dig idag för att garantera plats. Vi bjuder på fika.

När? 6 november 2019, kl 13:00-16:00

Var? Supplies Direct City, Partihandlarvägen 27, Årsta (ingång genom butiken)

Anmälan: skicka företagsnamn, för- och efternamn, telefonnummer samt eventuella matallergier till cleanpilot@procurator.com Max tre deltagare per företag. Sista anmälningsdag är 30 oktober. Ladda ned inbjudan

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com