Gå direkt till innehåll
Sträck ut din hand i Procurators butiker - om du vågar!

Blogginlägg -

Sträck ut din hand i Procurators butiker - om du vågar!

Få har väl missat att Halloween närmar sig så här i slutet av oktober. I Procurators butiker lär du absolut inte missa det för där bjuds det på bus! 

Bus eller godis är en fråga som är högaktuell i dessa Halloween-tider. Det är den även i våra Procuratorbutiker där vi busar till det. Men det finns godis också. Fast det bästa är nog att det finns chans till vinst av fina produkter. Kanske... Det enda du behöver göra är att våga sträcka ut en hand.

Vågar du sträcka ut din hand?

Hitta då din närmsta Procuratorbutik och visa vad du går för: adresser till Procurators butiker

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.