Gå direkt till innehåll
Sträck ut din hand i Procurators butiker - om du vågar!

Blogginlägg -

Sträck ut din hand i Procurators butiker - om du vågar!

Få har väl missat att Halloween närmar sig så här i slutet av oktober. I Procurators butiker lär du absolut inte missa det för där bjuds det på bus! 

Bus eller godis är en fråga som är högaktuell i dessa Halloween-tider. Det är den även i våra Procuratorbutiker där vi busar till det. Men det finns godis också. Fast det bästa är nog att det finns chans till vinst av fina produkter. Kanske... Det enda du behöver göra är att våga sträcka ut en hand.

Vågar du sträcka ut din hand?

Hitta då din närmsta Procuratorbutik och visa vad du går för: adresser till Procurators butiker

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com