Gå direkt till innehåll
Lättaste sättet för nystart och energi på jobbet

Blogginlägg -

Lättaste sättet för nystart och energi på jobbet

Nu är tiden inne! Efter en längre tids ledighet är det dags att ladda upp för resten av året. Det gör du enklast med våra tips. Vi listar några exempel för en kanonstart på resten av året.

1) Gå på en branschmässa! Årets sista mässor är redan på gång eller förbereds. Där får du inspiration, kompetensutveckling och utbyte av idéer. Somliga mässor har dessutom kostnadsfritt inträde som Clean & Facility-mässan 16-17 november i Örebro. I andra fall kan det finnas "last minute offers" på mässbiljetter. Kolla in våra mässförslag: mässor inom skydd, städ, transport och logistik samt förpackning. Ytterligare tips är mäss- och konferensguiden: Alla mässor.

2) Gå på nätverksträffar! Kontinuerliga träffar med likasinnade branschfolk ger utbyte av idéer och chans till bollplank. Sök på dina branschorganisationer eller fråga runt bland kollegor om det finns nätverk. Eller varför inte starta upp ett eget nätverk? Skapa även en grupp för diskussion digitalt på förslagsvis LinkedIn. Där kan du också söka efter nätverk (prova med nyckelord) och/eller söka upp likasinnade.

3) Kompetensutveckla dig! Förutom utveckling får du energi av att träffa branschkollegor. I vårt utbud från Procurator Academy hittar du t.ex. öppen kurs i fallskydd dit du kan anmäla dig fram till dagen innan kurstillfället samt vår kurs i hjärt- och lungräddning. Välkommen att kolla hela utbudet: Procurators utbildningar

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com