Gå direkt till innehåll
Kostnadsfri kompetensutveckling och expertråd

Blogginlägg -

Kostnadsfri kompetensutveckling och expertråd

Städa dig stark! Digitalisera städprocessen och förenkla arbetet! Det är några av ämnena på de seminarium vi finns på under två dagar på Clean & Facility-mässan.

3-4 april pågår Clean & Facility-mässan i Malmö. Där finns det massor av inspiration och chans till kompetensutveckling via gratis drop-in seminarier.

Tre gratis seminarium du måste gå på

1) "Städa dig stark!" 3 april kl 09:10 - Helen Warg-Friberg, CleanPilot-konsult på Procurator, berättar om en ny kurs om hur vardagen blir ett träningspass för dig inom städyrket. Dessutom pratar Mårten Widborg, General Manager från Supplies Direct City om fördelarna med att satsa på personalen. Ett garanterat positivt seminarium helt enkelt.

2) "Digitalisering ur användarens perspektiv" 3 april kl 13:00 -  hör hur Ängelholms kommun använder CleanPilot i praktiken. CleanPilot är ett verktyg för digital städplanering som förenklar och effektiviserar arbetsprocessen. Helen Warg-Friberg jobbar tillsammans med kollegan Pia Åström med CleanPilot och båda finns med på seminariet. Se ett smakprov: 

3) "Enklare digital städplanering med nya CleanPilot Plan" 4 april kl 09:10 - är du nyfiken på mer om CleanPilot ska du definitivt lyssna även på Jørgen Sannesmoen. Han är VD på Datec AS och var med om att starta upp CleanPilot i Norge.

Utöver detta finns det mer att upptäcka i vår monter A:11. Där hittar du smarta städprodukter från KBM Professional, mer information om CleanPilot, nytt inom städmaskiner och du kan träffa experter från Supplies Direct-butikerna och från Procurator.

Ladda ned mässprogrammet: Clean & Facility - mässinbjudan och program och skaffa dig en gratis entrébiljett.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com