Gå direkt till innehåll
Vendingmaskinen SavePro säkrar tillgång till förbrukningsvaror på ett säkert sätt, dygnet runt.
Vendingmaskinen SavePro säkrar tillgång till förbrukningsvaror på ett säkert sätt, dygnet runt.

Blogginlägg -

Höj produktiviteten och minska smittorisken med hjälp av vendingmaskin

Förbrukningsvaror som arbetshandskar, hygienartiklar eller vissa verktyg förbrukas ofta snabbt på arbetsplatser. Snabbast, smidigast och säkrast tillgång till nya varor löses med en vendingmaskin. Den minimerar även kontakt mellan kollegor vilket är bra vid risk för smitta.

Det är sällan lätt att få tag på nya förbrukningsvaror som arbetshandskar på jobbet. Förråden där allt finns är inte alltid öppna och dessutom finns de ofta långt ifrån verksamheten där de egentligen behövs.

Det här skapar fördröjningar i arbetet, ibland med ekonomiska konsekvenser, och inte minst frustration för den enskilde. Tyvärr leder det också till att somliga "hoppar över" att hämta nya arbetshandskar för att förrådet ändå är stängt, vilket ökar risken för arbetsskador.

I tider av smitta är det därtill inte optimalt att kontakten mellan personalen ökar i de eventuella köer som uppstår vid förråden samt mellan den förrådsansvarige och personalen.

För att öka säkerheten för alla inblandade är en vendingmaskin en säker lösning. 

Säker tillgång, besparingar och trygg hantering

Vendingmaskiner används ofta för förpackade luncher, snacks och godis. Men de fungerar lika bra för förbrukningsvaror som arbetshandskar, andningsskydd och hygienartiklar som handdesinfektion i tider av smitta.

Procurator erbjuder vendingmaskinen SavePro som kan konfigureras efter kundens behov. Via systemet kan man garantera att rätt produkt går till rätt person på bara några sekunder. Den ger också möjligheten att få förbrukningsunderlag på person, projekt, avdelning och/eller tidsperiod, vilket resulterar i stora besparingar. 

Eftersom SavePro vendingmaskin går att placera där den behövs mest - exempelvis nära en produktionslinje, ger den även besparingar i tid.

Maskinen medverkar också till att minimera kontakten mellan människor - var och en kan själv hämta ut det den behöver när som helst.

Ta kontakt med oss på vending@procurator.com för att få reda på mer om SavePro eller läs mer på hemsidan: Vendingmaskinen SavePro

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com