Gå direkt till innehåll
Vendingmaskinen SavePro säkrar tillgång till förbrukningsvaror på ett säkert sätt, dygnet runt.
Vendingmaskinen SavePro säkrar tillgång till förbrukningsvaror på ett säkert sätt, dygnet runt.

Blogginlägg -

Höj produktiviteten och minska smittorisken med hjälp av vendingmaskin

Förbrukningsvaror som arbetshandskar, hygienartiklar eller vissa verktyg förbrukas ofta snabbt på arbetsplatser. Snabbast, smidigast och säkrast tillgång till nya varor löses med en vendingmaskin. Den minimerar även kontakt mellan kollegor vilket är bra vid risk för smitta.

Det är sällan lätt att få tag på nya förbrukningsvaror som arbetshandskar på jobbet. Förråden där allt finns är inte alltid öppna och dessutom finns de ofta långt ifrån verksamheten där de egentligen behövs.

Det här skapar fördröjningar i arbetet, ibland med ekonomiska konsekvenser, och inte minst frustration för den enskilde. Tyvärr leder det också till att somliga "hoppar över" att hämta nya arbetshandskar för att förrådet ändå är stängt, vilket ökar risken för arbetsskador.

I tider av smitta är det därtill inte optimalt att kontakten mellan personalen ökar i de eventuella köer som uppstår vid förråden samt mellan den förrådsansvarige och personalen.

För att öka säkerheten för alla inblandade är en vendingmaskin en säker lösning. 

Säker tillgång, besparingar och trygg hantering

Vendingmaskiner används ofta för förpackade luncher, snacks och godis. Men de fungerar lika bra för förbrukningsvaror som arbetshandskar, andningsskydd och hygienartiklar som handdesinfektion i tider av smitta.

Procurator erbjuder vendingmaskinen SavePro som kan konfigureras efter kundens behov. Via systemet kan man garantera att rätt produkt går till rätt person på bara några sekunder. Den ger också möjligheten att få förbrukningsunderlag på person, projekt, avdelning och/eller tidsperiod, vilket resulterar i stora besparingar. 

Eftersom SavePro vendingmaskin går att placera där den behövs mest - exempelvis nära en produktionslinje, ger den även besparingar i tid.

Maskinen medverkar också till att minimera kontakten mellan människor - var och en kan själv hämta ut det den behöver när som helst.

Ta kontakt med oss på vending@procurator.com för att få reda på mer om SavePro eller läs mer på hemsidan: Vendingmaskinen SavePro

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.