Zdenko Topolovec har utsetts till ny vd för Procurator Sverige AB

Pressmeddelande -

Zdenko Topolovec har utsetts till ny vd för Procurator Sverige AB

Lönsamhet i fokus för Procurators nya vd.

51-årige Zdenko Topolovec har lång och gedigen arbetslivserfarenhet. Han kommer närmast från en tjänst som vd för den svenska organisationen inom Tata Steel, som är en av världens största leverantörer av stål. Dessförinnan var han vd för Berendsen Textil Service AB och han har även varit anställd inom ICA-koncernen under cirka 15 år.

– Att bli vd för Procurator en mycket spännande utmaning. Jag kommer att fokusera ännu tydligare på våra kärnområden och att utveckla våra egna varumärken ytterligare. Samtidigt är det av yttersta vikt att öka lönsamheten och tillväxten för företaget, säger han.

Procurator Sverige AB:s tidigare vd Ulf Hällström är numera chef för hela koncernen.

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material