Gå direkt till innehåll
Worksafe P30-101 Handsken du glömmer att ta av

Pressmeddelande -

Worksafe P30-101 Handsken du glömmer att ta av

Worksafe P30-101 är en ny allroundhandske med fantastiska egenskaper till ett fördelaktigt pris. Den ger ett säkrare grepp för finmotoriska arbeten, är elastisk och släpper ut fukt. Med sin extremt hudnära passform utan sömmar, kommer den att göra arbetsplatserna säkrare, då man inte behöver ta av den för att göra precisionsarbeten med små detaljer. Fungerar lika bra i torr, våt som oljig miljö.

Arbetsgivare vill att medarbetarna behåller skyddshandskarna på under hela arbetsdagen, vilket
minskar risken för skador. Handskar försvårar ofta finmotoriskt arbete och kondensen upplevs obehaglig om man bär dem en längre tid.

– Vi har anpassat vår nya arbetshandske efter detta, berättar Per Stoltz, produktchef på Procurator. En beläggning i unik skumnitrilblandning ger ett säkrare grepp i både torra, våta och oljiga miljöer, är elastisk och andas. Då handsken är extremt hudnära, ökar detta precisionen samtidigt som den är bekväm.

– Vi är stolta att kunna erbjuda en handske som löser ett stort problem och gör arbetsplatserna säkrare, avslutar Per Stoltz. Nu är det inte längre ett problem att ha handskar på sig en hel dag.

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Björnström

Presskontakt VD

Relaterat material