Procurator tecknar nordiskt avtal med Coor Service Management

Pressmeddelande -

Procurator tecknar nordiskt avtal med Coor Service Management

Procurator AB och Coor Service Management AB har ingått ett nordiskt avtal gällande profilerade
arbetskläder samt personlig skyddsutrustning. Avtalet gäller alla nordiska länder och Procurator ska tillhandahålla produkter till samtliga yrkesgrupper och behov inom Coor Service Managements organisation.

Avtalet är det första nordiska avtalet på produktområdet för Coor Service Management och man räknar med att kraftigt minska antalet leverantörer inom aktuella produktområden.

- Vi är mycket stolta över det förtroende vi fått av Coor Service Management att samordna deras inköp inom arbetskläder och personlig skyddsutrustning för hela deras nordiska verksamhet.
Avtalet är helt i linje med Procurators ambitioner att växa på den nordiska marknaden och stärker vår position som leverantör inom Städ/FM marknaden, säger Nicklas Nilsson Affärsområdeschef på Procurator.

- Avtalet har rivstartat genom omprofilering av samtliga anställda som följde med vid Coors förvärv av
Addici nyligen, en omställning som trots tidspress gått mycket väl, fortsätter Nicklas Nilsson.

För mer information kontakta oss gärna:

Procurator AB,
Källvattengatan 5, Box 9504, 200 39 Malmö

Nicklas Nilsson

Affärsområdeschef KAM Näringsliv 

nicklas.nilsson@procurator.se

010-60 40 371, 0705-41 10 70 


Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material