Gå direkt till innehåll
Procurator tecknar avtal med Riksbyggen

Pressmeddelande -

Procurator tecknar avtal med Riksbyggen

Riksbyggen har valt att inleda ett samarbete med Procurator avseende arbetskläder och skyddsutrustning (där Procurator är Riksbyggens enda leverantör), samt städmaterial och städkemikalier (där Procurator är en av Riksbyggens två leverantörer).

-Då vi har goda erfarenheter sedan tidigare av Procurator känner vi oss trygga med att ha hittat en leverantör som med sin kompetens inom dessa områden kan hjälpa oss att forma och utveckla vårt sortiment, samt höja och komplettera våra egna kunskaper. Vi kommer tillsammans att verka för att de produkter som köps in optimeras ur ett hållbarhets- och funktionsperspektiv, säger Inger Nordström som är Specialist inom Inköp.

-Det är med stor glädje vi ingår detta nya avtal tillsammans med Riksbyggen. Vi har haft en mycket bra dialog under resans gång och Riksbyggen har verkligen anammat det koncept som vi erbjuder marknaden. En komplett leverantör inom städ/hygien som dessutom erbjuder bred kompetens inom personligt skydd och arbetskläder, säger Nicklas Nilsson Affärsområdeschef på Procurator.

-Riksbyggen kompletterar vår kundportfölj väl och är ytterligare en kund som vi kan erbjuda ”en effektivare arbetsdag”, säger Nicklas Nilsson.

 

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 16 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Björnström

Presskontakt VD

Relaterat material