Gå direkt till innehåll
Procurator och Papyrus Supplies verkar under samma namn

Pressmeddelande -

Procurator och Papyrus Supplies verkar under samma namn

Den 1 januari 2018 byter Papyrus Supplies AB namn till Procurator Sverige AB som ett resultat av OptiGroups förvärv av Procurator AB i februari 2017. Den hittillsvarande verksamheten i Procurator AB fortsätter under oförändrat namn.

– Till en början kommer Procurators verksamhet att drivas i två olika juridiska enheter med bas i Mölndal respektive Malmö, säger Zdenko Topolovec, VD för de båda Procurator-bolagen. Vi har redan nu ett utbrett samarbete mellan våra tre affärsområden där vi delar produktkunskap och samarbetar på kundsidan, något som gynnar båda bolagen och våra kunder.

– Via Procurator får vi tillgång till arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är ett mycket intressant komplement till vårt breda sortiment av förpackningslösningar, säger Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions.

– Det här stärker vårt erbjudande inom Facility Management och lokalvård. Vi ökar också vår närvaro i Norden inte minst på den svenska marknaden där Procurator har 16 butiker, säger Mattias Collén, affärsområdeschef, Facility Solutions.

För ytterligare information kontakta:

Zdenko Topolovec, VD, 0707-58 27 47.

Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions, Procurator Sverige AB, 0730-67 05 80.

Mattias Collén, affärsområdeschef Facility Solutions, Procurator Sverige AB, 0725-12 41 22.

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2016 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.