Gå direkt till innehåll
Procurator har fått Volvo Cars Quality Excellence Award

Pressmeddelande -

Procurator har fått Volvo Cars Quality Excellence Award

Procurator har fått äran att ta emot det prestigefyllda priset Volvo Cars Quality Excellence Award (VQE). 

VQE är ett bevis på att Procurator är bland de allra bästa i leverantörsbranschen och innebär att vi har uppnått det högsta kvalitetsbeviset inom områden som produktkvalitet, leveransprecision, logistik och effektiva kvalitetssystem.

Dessutom har vi levererat rätt produkter och rätt support till kunden. Ett arbete som kräver stort engagemang och god kompetens.

Leverantörer med fortsatt VQE-status är högt ansedda inom Volvo Cars.

- Jag är mycket stolt över utmärkelsen och riktar en stor eloge till mina kollegor för deras fina arbete med kunden, säger Nicklas Nilsson, Affärsområdeschef.

- Vi tycker att detta är väldigt roligt för Procurator och även för oss personligen eftersom det tyder på att vi har ett bra teamwork tillsammans med Volvo Cars, säger Lena Sonesson, Key Account Manager.

Priset lämnades över vid en ceremoni på Volvo Cars i Göteborg, 28 januari 2016 och mottogs av Lena Sonesson samt Therese Filmersson, CFO/vVD.

Ämnen

Kategorier


Procurator är en ledande aktör med ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. Inom varje produktområde: Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering, hittar du ledande varumärken inklusive våra egna – Worksafe, BRAGE Protective och KBM Cleaning Solutions.

Med stöd i kunskap, erfarenhet, utbildningar, vårt sortiment och metodiska arbetssätt, har vi verktyg för att erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Förutom huvudkontoret i Malmö finns vi även representerade med dotterbolag i Danmark, Finland, Norge och Estland. Besök oss gärna på www.procurator.net

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.