Ny VD för Procurator OY AB

Pressmeddelande -

Ny VD för Procurator OY AB

Peter Westerlund har utsetts till VD för Procurator OY AB och övertar ansvaret under mars 2013. Peter kommer även att ingå i Procuratorkoncernens ledningsgrupp.

Peter är utbildad i Vocational Qualifications in Business and Adminstration och med Diploma in Marketing Communications Management. Under hela sin yrkeskarriär har Peter arbetat med försäljning, affärsutveckling och säljledning.

Peter har tidigare varit Sales Manager vid Autoliv-Klippan Ab och inom Oy Elfving Safety AB har han arbetat såväl som Product Manager och Department Manager. Peter har även varit anställd vid
MSA där han arbetade som Business Development Manager.

Huvuduppgiften blir att vidareutveckla den finska sälj- och marknadsorganisationen och att stärka
företagets långsiktiga konkurrensförmåga i enlighet med den Nordiska affärsplanen. I funktionen ingår även ansvar för Procurator Estland. Den primära inriktningen för Procurator OY AB är PPE, Personal Protective Equipment.

Peter Westerlund är 46 år, gift och har två döttrar. Som f.d. elitidrottsman är träning ett viktigt inslag på fritiden men även resor, kultur och barnens hobbys tillhör Peters intressen.

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material