Gå direkt till innehåll
Handsken Worksafe Eco24 – ett vattentätt bevis på en smidigare arbetshandske

Pressmeddelande -

Handsken Worksafe Eco24 – ett vattentätt bevis på en smidigare arbetshandske

Nya Worksafe Eco24 – ett vattentätt bevis på en smidigare arbetshandske

Procurator har lanserat Worksafe Eco24 – en traditionell arbetshandske, men med ny teknik och funktion.

Kraven är höga för utomhusarbetande yrkesgrupper, där handskarna är ett ovärderligt hjälpmedel. Eco24 är en traditionell men förbättrad handske, vad det gäller både material, funktion och design. Materialet är ett syntetiskt läder med ett membran av helt vattentätt Porelle som andas. Hi-Viz och reflex på ovanhanden och kragen, gör att den både syns bra och skyddar knogarna. Helfodrad för att användas utomhus på vintern.

– Förutom det praktiska materialet, har vi redan fått positiva kommentarer för den förbättrade passformen, fortsätter Per Stoltz. Vanligtvis tillverkas den här sortens handske i två storlekar. Vi har valt att tillverka den i fyra storlekar för att ge en så bra passform som möjligt och samtidigt vara smidiga att ta av och på.

Det kommer att underlätta för många yrkesgrupper.

Eco24 passar för alla slags montage-, byggnads-, verkstads- och transportarbete. Med andra ord en handske för lite tuffare tag.

 

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material