Bäst i test! Worksafe handske

Pressmeddelande -

Bäst i test! Worksafe handske

Worksafe P30-101 – vår allroundhandske med fantastiska egenskaper – är en ”Klockren femma” enligt ett test gjort av tidningen Byggnadsarbetaren, nr 3, 6 mars 2014.

Vår handske Worksafe P30-101 är användarvänlig med bra fingerkänsla och grepp i såväl torr och våt som oljig miljö. Den är perfekt för montagearbeten där du kan arbeta med detaljer utan att förlora precisionen och känslan. I testet av tidningen Byggnadsarbetaren omnämns just fingertoppskänslan som något av det viktigaste vid montage tillsammans med flexibiliteten.

- Vi är verkligen stolta över utmärkelsen med en så klar femma i betyg. Vi har satsat på att ta fram en handske som kan passa i arbetsmiljöer med mycket finmotoriska arbetsuppgifter. Det här betyget gör att vi är ännu mer övertygade om att vi har gjort rätt, säger Katarina Kusecek Mårtensson, Category Manager på Procurator. 

Handskar försvårar annars ganska ofta arbeten med små precisionsuppgifter och kondensen kan dessutom upplevas obehaglig om man bär dem en längre tid. Worksafe P30-101 är dock både elastisk och släpper ut fukt tack vare ett microporöst material.

- Arbetsgivare vill ju att medarbetarna behåller skyddshandskarna på under hela arbetsdagen för att minska risken för skador. Att handsken andas så pass bra gör att arbetsplatsen blir säkrare och att du till och med glömmer att ta av handsken, säger Per Stoltz, produktchef på Procurator.

Läs mer om testet i Byggnadsarbetaren, nr 3, 6 mars, 2014

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor och Restaurang & Servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks.

Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Du når oss lättast via vår kundservice, någon av våra 16 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller genom att titta in i vår webbutik. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter