Gå direkt till innehåll
Kundernas positiva gensvar har lett till att vi har utökat kollektionen Worksafe Visibility.
Kundernas positiva gensvar har lett till att vi har utökat kollektionen Worksafe Visibility.

Nyhet -

Synbarhet i plaggen gav mersmak och nyhet!

För att synliggöra personal i utsatta miljöer är kollektionen Worksafe Visibility en perfekt lösning. Plaggen har snabbt blivit en favorit hos många kunder som efterfrågade ytterligare plagg. Därför har vi tagit fram nyheten Add Visibility Longsleeve.

Synbarhet i arbetsmiljöer där du utsätts för faror spelar stor roll för din säkerhet. I en del sådana miljöer är certifierade varselplagg ett krav. Men det är inte alla miljöer som kräver det. Många gånger är förhöjd synbarhet på dina kläder fullt tillräckligt. Det är därför Worksafe Visibility finns. 

Snabb utveckling efter önskemål

- Responsen för våra Visibility-plagg har varit jättepositiv. Många kunder gillade funktionen i dem kombinerad med den sportiga designen och sköna kvaliteten och de hörde av sig med önskemål om fler plagg. 

Det berättar Maria Borbos, produktutvecklare för Worksafe arbetskläder. Kollektionen rymmer sedan tidigare jackorna Add Visibility Fleecejacket och Active Visibility Softshell samt kortärmade Add Visibility Tee. För att täcka upp för fler säsonger ville kunderna även ha en långärmad tröja.

- Att få ett sånt gensvar gör oss såklart glada så det fanns ingen tvekan om att ta fram en långärmad tröja. Vi kunde dessutom göra det snabbt. På halva tiden jämfört med annars eftersom designtänk och materialval redan finns sedan tidigare. 

Tröjan - Add Visibility Longsleeve har fått samma goda förhöjda synbarhet som övriga plagg i kollektionen med utvalda områden som ok och sidor i fluorescerande gul i 100% polyester. Plaggen passar både män som kvinnor. 

Upptäck hur väl Visibility-kollektionen fungerar - se filmen där Maria själv testar Visibility in action:

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter