Gå direkt till innehåll
Hur du väljer rätt arbetsbyxa

Nyhet -

Hur du väljer rätt arbetsbyxa

Varje yrke har sina krav på vad en arbetsbyxa ska tåla och vilka funktioner den ska ha. Därmed är sortimentet av arbetsbyxor brett idag. Självklart är det glädjande att det finns många valmöjligheter. Å andra sidan kan det bli svårt att välja i det stora utbudet. Därför har vi tagit fram en guide som underlättar valet.

Valet av arbetsbyxa är starkt förknippat med komfort och trygghet på jobbet. Optimal rörelseförmåga, följsamhet och smarta funktioner som underlättar arbetsdagen är några av de grundkrav många har när det gäller att hitta rätt arbetsbyxa. 

- Det tycker vi är självklara krav och vi gillar att ta fram arbetsbyxor som svarar på krav. Men var och en arbetsbyxa har specifika funktioner och materialval som ska passa olika yrken på olika sätt. För att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga val av arbetsbyxa bestämde vi oss för att göra foldern Byxguiden, säger Annica Paulsson Haglund, Category Manager Clothes.

Byxguiden har fått ett positivt bemötande direkt från start och vi är glada att den ger det stöd vi tänkte oss. Med guiden får du:

  • en yrkesguide som är en översikt med förslag på vilka Worksafe arbetsbyxor som passar vilka yrken
  • en presentation av alla Worksafe arbetsbyxor och deras respektive funktioner
  • en storleksguide 

Bläddra direkt i foldern: Byxguiden - foldern som guidar dig till rätt val av arbetsbyxa

Byxguiden

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter