Följ Procurator

Flexibilitet i ny form - skönaste stretchbyxan någonsin från Worksafe!

Nyhet   •   Apr 10, 2019 11:28 CEST

Worksafe kollektion inom arbetskläder tar ytterligare ett kliv med ny skön stretchbyxa i fyrvägsstretch för alla serviceyrken.

Detaljerade performance-plagg med funktion och snygg design präglar den senaste utvecklingen av Worksafe arbetskläder. Nu har steget kommit till en ny arbetsbyxa - Service Stretch Pant i dam- och herrstorlekar. Med den matchas krav på mer flexibilitet.

- Vi har gjort ett grundligt arbete för att bredda vår kollektion och i det har vi bland annat tagit fram en ny stretchbyxa som svarar på behovet av kläder med hög följsamhet. Vi valde fyrvägsstretch i materialet så att arbetsbyxan inte bara har hög komfort utan också en extra skön känsla, säger Maria Borbos, Product Developer Clothing på Procurator.

Worksafe Stretch Pant för dam och herr i svart samt marin har en trendig look med praktiska funktioner som benfickor på båda bensidor och den uppskattade möjligheten att förlänga byxbenen. På så vis går byxan att förlänga med 5 cm i C-storleken utan att du behöver fålla om den. Bensluten är även förstärkta för extra slitstyrka. 

Stretchbyxan passar alla serviceyrken, till exempel lokalvård och fastighetsskötsel men även transport och trädgårdsskötsel. Den finns i Procurators butiker samt i Procurators webbutik.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.