Gå direkt till innehåll
Flexibilitet i ny form - skönaste stretchbyxan någonsin från Worksafe!

Nyhet -

Flexibilitet i ny form - skönaste stretchbyxan någonsin från Worksafe!

Worksafe kollektion inom arbetskläder tar ytterligare ett kliv med ny skön stretchbyxa i fyrvägsstretch för alla serviceyrken.

Detaljerade performance-plagg med funktion och snygg design präglar den senaste utvecklingen av Worksafe arbetskläder. Nu har steget kommit till en ny arbetsbyxa - Service Stretch Pant i dam- och herrstorlekar. Med den matchas krav på mer flexibilitet.

- Vi har gjort ett grundligt arbete för att bredda vår kollektion och i det har vi bland annat tagit fram en ny stretchbyxa som svarar på behovet av kläder med hög följsamhet. Vi valde fyrvägsstretch i materialet så att arbetsbyxan inte bara har hög komfort utan också en extra skön känsla, säger Maria Borbos, Product Developer Clothing på Procurator.

Worksafe Stretch Pant för dam och herr i svart samt marin har en trendig look med praktiska funktioner som benfickor på båda bensidor och den uppskattade möjligheten att förlänga byxbenen. På så vis går byxan att förlänga med 5 cm i C-storleken utan att du behöver fålla om den. Bensluten är även förstärkta för extra slitstyrka. 

Stretchbyxan passar alla serviceyrken, till exempel lokalvård och fastighetsskötsel men även transport och trädgårdsskötsel. Den finns i Procurators butiker samt i Procurators webbutik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.