Gå direkt till innehåll
Hur du väljer rätt arbetsbyxa

Nyhet -

Hur du väljer rätt arbetsbyxa

Varje yrke har sina krav på vad en arbetsbyxa ska tåla och vilka funktioner den ska ha. Därmed är sortimentet av arbetsbyxor brett idag. Självklart är det glädjande att det finns många valmöjligheter. Å andra sidan kan det bli svårt att välja i det stora utbudet. Därför har vi tagit fram en guide som underlättar valet.

Valet av arbetsbyxa är starkt förknippat med komfort och trygghet på jobbet. Optimal rörelseförmåga, följsamhet och smarta funktioner som underlättar arbetsdagen är några av de grundkrav många har när det gäller att hitta rätt arbetsbyxa. 

- Det tycker vi är självklara krav och vi gillar att ta fram arbetsbyxor som svarar på krav. Men var och en arbetsbyxa har specifika funktioner och materialval som ska passa olika yrken på olika sätt. För att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga val av arbetsbyxa bestämde vi oss för att göra foldern Byxguiden, säger Annica Paulsson Haglund, Category Manager Clothes.

Byxguiden har fått ett positivt bemötande direkt från start och vi är glada att den ger det stöd vi tänkte oss. Med guiden får du:

  • en yrkesguide som är en översikt med förslag på vilka Worksafe arbetsbyxor som passar vilka yrken
  • en presentation av alla Worksafe arbetsbyxor och deras respektive funktioner
  • en storleksguide 

Bläddra direkt i foldern: Byxguiden - foldern som guidar dig till rätt val av arbetsbyxa

Byxguiden

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.