Gå direkt till innehåll
Vinterns stora händelse i butik och webbutik

Vinterns stora händelse i butik och webbutik

Tid 18 November 2019 07:00 – 30 December 2019 17:00

Plats Procurators butiker från Malmö till Luleå samt webbutiken

Nu är vi igång igen! Våra Procuratorbutiker och webbutiken har vinterkampanj på ett bra urval av allt som hör vintern till när det gäller värmande arbetskläder, arbetshandskar och skyddskängor för kalla miljöer. Dessutom ger vi möjlighet att ladda förråden med bra priser på städkem, toalettpapper och tvättmedel. Eftersom vi lackar mot jul har vi givetvis också bunkrat med ett urval av fint julgodis. 

Bläddra här i kampanjtidningen >> 

Gör dina inköp i någon av våra Procuratorbutiker eller handla direkt i webbutiken >>

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.