Följ Procurator

Välj säsongens hållbara och skönaste T-shirts

Blogginlägg   •   Jun 12, 2019 11:19 CEST

En T-shirt är väl inte svårt att välja? Det är ju bara att ta vilken som helst. Eller? Där säger vi - underskatta inte valet av din nästa T-shirt. Du tjänar på att välja noggrant. 

Bär du T-shirt hela dagarna och framförallt när du jobbar gör du klokt i att titta på kvalitet, komfort och lämplighet när du väljer din T-shirt. På så vis slipper du bli besviken och kan ha din tröja längre.

Tre T-shirts som garanterar passform och komfort!

1. Funktionellt och svalt för dig som blir varm - ID T-shirt ID0570 Game Active herr och dam

https://www.procurator.net/sv-se/search?filter.query=id+game+active

En åtsmitande men svalkande tröja i herr- och dammodell för dig som är aktiv och kräver komfort och rörelsefrihet. Tröjan har ID Tech® kvalitet med en polyesterfiber som gör att materialet transporterar ut svett från kroppen så att tröjan torkar snabbt och känns skön mot huden.

2. När du behöver ökad synbarhet - Worksafe T-shirt Add Visibility Tee

http://www.procurator.net/sv-se/klader-skydd/arbetsklader/trojor-skjortor/t-shirt-add-visibility-tee-p5705540325003Mjuk och behaglig tröja i bomull med ok i fluorescerande gul polyester. Perfekt när du behöver synas på ett lager eller inom fastighetsskötsel utan att du för den skull behöver ha ett certifierat plagg. Mudd i halsringning och nackband bak ger den stadga.

3.Syns i utsatt miljö och håll dig sval - Worksafe T-Shirt Hi-Vis 20471 Tee

http://www.procurator.net/sv-se/klader-skydd/arbetsklader/t-shirt-hi-vis-20471-tee-p5704970016003

Luftig tack vare 54% polyester och resterande del av bomull som är stickad på insidan för extra komfort. Certifierad enligt EN ISO 20471 vilket betyder att den säkerställer god synbarhet i utsatt miljö. Modern design och populär även i streetwear-sammanhang.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.