Gå direkt till innehåll
Välj säsongens hållbara och skönaste T-shirts

Blogginlägg -

Välj säsongens hållbara och skönaste T-shirts

En T-shirt är väl inte svårt att välja? Det är ju bara att ta vilken som helst. Eller? Där säger vi - underskatta inte valet av din nästa T-shirt. Du tjänar på att välja noggrant. 

Bär du T-shirt hela dagarna och framförallt när du jobbar gör du klokt i att titta på kvalitet, komfort och lämplighet när du väljer din T-shirt. På så vis slipper du bli besviken och kan ha din tröja längre.

Tre T-shirts som garanterar passform och komfort!

1. Funktionellt och svalt för dig som blir varm - ID T-shirt ID0570 Game Active herr och dam

https://www.procurator.net/sv-se/search?filter.query=id+game+active

En åtsmitande men svalkande tröja i herr- och dammodell för dig som är aktiv och kräver komfort och rörelsefrihet. Tröjan har ID Tech® kvalitet med en polyesterfiber som gör att materialet transporterar ut svett från kroppen så att tröjan torkar snabbt och känns skön mot huden.

2. När du behöver ökad synbarhet - Worksafe T-shirt Add Visibility Tee

http://www.procurator.net/sv-se/klader-skydd/arbetsklader/trojor-skjortor/t-shirt-add-visibility-tee-p5705540325003Mjuk och behaglig tröja i bomull med ok i fluorescerande gul polyester. Perfekt när du behöver synas på ett lager eller inom fastighetsskötsel utan att du för den skull behöver ha ett certifierat plagg. Mudd i halsringning och nackband bak ger den stadga.

3.Syns i utsatt miljö och håll dig sval - Worksafe T-Shirt Hi-Vis 20471 Tee

http://www.procurator.net/sv-se/klader-skydd/arbetsklader/t-shirt-hi-vis-20471-tee-p5704970016003

Luftig tack vare 54% polyester och resterande del av bomull som är stickad på insidan för extra komfort. Certifierad enligt EN ISO 20471 vilket betyder att den säkerställer god synbarhet i utsatt miljö. Modern design och populär även i streetwear-sammanhang.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.