Tryck på varselvästar går för högtryck

Blogginlägg -

Tryck på varselvästar går för högtryck

Har ni varselvästar man kan få tryck på? Det har vi och vi fixar trycket på varselvästar på flera orter i Sverige.

Under den mörka årstiden märker vi av en större efterfrågan på varselvästar och om vi kan ordna med ett tryck på dem. Varselvästen är ju obligatorisk i många arbetsmiljöer med krav på synlighet men den har också blivit allt mer använd av flertalet andra branscher och verksamheter. Det tycker vi är en positiv utveckling eftersom det tyder på att fokus på säkerheten har ökat.

Tryck på varselvästen, eller profilering som det också kallas, har även det blivit allt mer efterfrågat. Med ett tryck på varselvästen fungerar den både som säkerhetsprodukt som informationsbärare. Profilering av varselvästar ger dessutom en chans till förstärkning av ett varumärke eller företagsnamn.

Tryckets placering ska följa regler

En viktig detalj gällande tryck är att du behöver tänka på att det kan finnas restriktioner. Den gula ytan på ett varselplagg till exempel måste ha en viss yta, liksom reflexen. Allt för att varselfunktionen i plagget ska hållas intakt. 

Men i princip får du trycka varsomhelst på ett varselplagg. Reglerna för profilering och förädling har vi full koll på. Trycket går att beställa snabbt via vår kundservice eller i någon av våra butiker runtom i landet från Luleå i norr till Malmö i söder. 

Självklart kan vi även ordna tryck på andra typer av arbetskläder och till exempel skyddshjälmar. Har du en egen idé diskuterar vi gärna den. 

Välkommen att komma in till din lokala butik eller hör av dig till oss för mer information och heltäckande service av profilerade produkter på telefon 0200 811 000 eller via info.se@procurator.com

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter