Gå direkt till innehåll
Trivs du i dina arbetskläder?

Blogginlägg -

Trivs du i dina arbetskläder?

Inköp av arbetskläder sköts ofta av en person. I den rollen kan det vara svårt att få rätt på alla individuella behov på arbetskläderna. Därför erbjuder vi utprovningstillfällen.

En som ordnar utprovningarna är Carina Fagerlund, säljsupport på Procurator. Hon åker ibland ut själv eller tillsammans med någon kollega till olika arbetsplatser. Med sig har hon olika storlekar från hela eller delar av en kollektion av arbetskläder som har valts ut.

Varför ska man ha ett utprovningstillfälle?

- För att underlätta för alla. Både vi liksom användaren vill ju att arbetskläderna ska passa och kännas bekväma hela arbetsdagen. Finns det någon som har behov av till exempel extra långa eller korta byxor så fångar vi upp det direkt. 

- Du får alltså en större träffsäkerhet att första ordern blir rätt på det här sättet, vilket gör att det blir mindre jobb jämfört med om du kanske hade behövt göra ett byte.

Vad brukar responsen vara när du är ute hos kunden?

- Den som hanterar beställningen av arbetskläder är bara tacksam för att vi tar över uppgiften. Det underlättar mycket och felbeställningar kan undvikas. Det kan annars kosta i både tid och pengar, framförallt om plaggen har fått på en företagslogotyp.

- De som sedan ska använda plaggen blir i sin tur glada över att få vara delaktiga i beställningen, vilket ger en positiv inställning till det vi sedan levererar.

Vad vinner man på att låta oss komma ut med plaggen?

- Det ger ett mervärde inte bara för brukaren av plaggen utan även för företaget som helhet. En del sådana här inköp är extra viktiga som för till exempel räddningstjänsten. Plaggen som används där från Brage Protective, ska hålla för en arbetsmiljö som ställer mycket höga krav på säkerheten. Det gör att det är väl värt att prova plaggen. 

- Ska du för den delen förädla ditt plagg med tryck eller brodyr kan vi ta med prov på det så att du får chansen att se, känna och klämma på det.

- I slutändan handlar det om bra service och bättre ekonomi för kunden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.